Onze diensten

Laat elke hoek van uw pand schitteren: van het dak tot de gevel, het terras en meer. Wij zijn uw partner in complete reiniging, met een glans die blijft. Wij zijn de kers van uw taart!
Gegarandeerd goed resultaat

Onze reinigingsdiensten

dakreiniging

Daken

Bescherm uw dak tegen schadelijke organismen met onze Softwash behandelingen op maat, passend voor elke type dakbedekking.

gevelreiniging

Gevels

Ontdek de verborgen schoonheid van uw gevel met een Softwash behandeling die vuil verwijdert zonder de onderliggende structuren onnodig te bewerken.

terrasreiniging

Bevloeringen

Herstel de schoonheid en veiligheid van uw terras met onze innovatieve reinigingsmethode, die mos, algen en schimmels elimineert zonder het oppervlakte aan te tasten.

zonwering reiniging

Zonneschermen

Wij zorgen dat zonneschermen, markiezen en parasols niet alleen schoon zijn, maar ook hun kwaliteit en kleur behouden voor langdurig genieten.

professionele reiniging

Openbare & besloten objecten

Zorg voor behoud en veiligheid van openbare & besloten objecten met onze reinigingsdienst, afgestemd op elk uniek materiaal.

dakkapel reiniging

Dakkapellen

Laat uw dakkapellen weer stralen in hun oorspronkelijke glorie en geniet langer van het resultaat met onze Softwash methode.

houtreiniging

Houtwerk

Geniet weer van de natuurlijke look van uw houtwerk door het te laten reinigigen, zwaai zwarte of groene aanslag uit en laat de houtnerven het daglicht weer zien.

Schilderwerk

Laat uw schilderwerk niet aantasten door algen of andere schadelijke invloeden van buitenaf maar laat dit tijdig reinigen zonder dat de kwaliteit van uw schilderwerk word beïnvloedt.

betonreiniging

Beton

Geef schimmels en wildgroei van algen en mos geen kans uw beton aan te tasten maar geniet weer van een fris en hygiënisch aanzien van betonnen objecten.

Opleveringsschoonmaak

Klaar met de bouw of verbouwing van uw woning of bedrijfspand? Wij kunnen deze van onder tot boven van binnen & buiten schoon opleveren

Impregneren gevel

Last van vervuiling of vocht dat doorslaat? Met een geïmpregneerde gevel komt er geen vocht meer door de gevel en bespaart u op stookkosten

Impregneren bestrating

Last van vale doffe tuintegels? Laat deze impregneren om deze vuil + vocht afstotend te maken en deze weer te laten glanzen!

Zonnepanelen reinigen

Verhoog de opbrengst van uw zonnepanelen en geef vervuiling geen ruimte door deze te laten reinigen met gedemineraliseerd water!

Gegarandeerd een goed resultaat, direct & blijvend

Specialistische reiniging van bedrijfspanden
en zakelijke objecten

Waarom uw zakelijke pand laten reinigen?

Kies voor een bedrijfspand of object dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook in optimale staat. Regelmatige reiniging gaat verder dan alleen het uiterlijk; het beschermt tegen schade, voorkomt ongewenste organismes en lekkages. Dit zorgt voor een langere levensduur van het materiaal op of aan uw bedrijfspand of object en verzekert dat uw bedrijf altijd een schone en professionele indruk maakt. Met onze gespecialiseerde reiniging investeert u in zowel de schoonheid als de levensduur van uw bedrijfspandpand of object en natuurlijk als schitterend visitekaartje naar uw klanten.

Vrijblijvend advies ontvangen

Neem direct contact op

Vraag meteen een offerte aan of neem contact op om de opties te bespreken. We staan klaar om uw wensen te bespreken.

Binnen 24 uur een reactie

Vrijblijvende offerte aanvragen